Fra 1. oktober 2016 bliver Norwegian Agro Machinery ansvarlig for import af Lemken maskinredskaber til det norske marked. Hele produktporteføljen for Lemken planteværns-, såsæd- og jordbearbejdningsmateriel bliver en del af det nye setup. De to partnere ser Norge som et spændende marked med store kommercielle muligheder.

Export Manager i Lemken, Ralf Bornemann, pointerer at bredden af Lemken produkter passer rigtig godt til den norske landbrugssektor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

CEO i Norwegian Agro Machinery, Jens Skifter, udtaler:

- Som supplement til det tyske premium brand Claas, er vi glade for også at indgå et partnerskab med Lemken, der også er en tysk premium maskinproducent. Både Claas og Lemken er privatejede familievirksomheder med stor fokus på kvalitet, præstation og holdbarhed i deres produkter. Begge er førende i Europa og vi forventer at kunne udnytte en række synergier i dette partnerskab i løbet af de kommende år, siger han.

Norwegian Agro Machinery overtager alt salg og service aktiviteter for Lemken i Norge. Thorleif Bjornstad vil fungere som product manager for Lemken hos Norwegian Agro Machinery.