Allerede den 1. oktober overtager Karl Mertz al forhandling og servicering af det samlede Valtra sortiment på Lolland/Falster og i det sydsjællandske område.

Karl Mertz har i forvejen en stærk produktportefølje med de kendte Agco mærker Challenger, Fendt og Massey Ferguson, og med Valtra vil man yderligere styrke dette udgangspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et stærkt makkerpar

Adm. direktør Anders Mikkelsen, Karl Mertz:

- Vi står stærkt i lokalområdet, og når vi nu supplerer med Valtra, er jeg sikker på, at den positive udvikling vil fortsætte. Kombinationen af Karl Mertz' professionelle servicekoncepter og faglige kompetence sammenholdt med Valtras høje kvalitet, brede produktsortiment og høje teknologiske niveau vil give os et fantastisk godt udgangspunkt til at matche fremtidens udfordringer - til glæde for både nuværende og nye kunder.

Valtra har de sidste to år lanceret helt nye traktor modeller, som vi kan se er meget populære. Valtra har stor ekspertise inden for traktorer til specialformål, som for eksempel skovbrug og kommunalt brug. I kombination med modellerne N4, T4 og den største S4 på 400 hestelræfter giver det os et meget stærkt samlet produktprogram, sammen med vore andre Agco mærker.

- Med hensyn til placeringen af udsalgssteder har vi valgt at sælge Valtra med udgangspunkt i vores hovedafdeling i Sakskøbing. Derudover vil afdelingerne i Nakskov på Lolland, Horreby på Falster og Rønnede på Sydsjælland blive Valtra servicecentre med teknisk kompetence og reservedelssupport, siger Anders Mikkelsen.

Fordel for kunderne

Arne Spejlborg, der er salgsansvarlig for Valtra hos Agco Danmark A/S, glæder sig over det nye samarbejde:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg glæder mig over Karl Mertz' professionelle organisation og entusiasme omkring det nye samarbejde. Samtidig vil jeg fremhæve de store fordele vi har med diagnosticering og teknisk materiale, der er standardiseret i Agco regi. Også dette ser jeg som et kæmpe plus for vores Valtra kunder, når det drejer sig om service og reservedelshåndtering, udtaler Arne Spejlborg.

Grundig uddannelse

Der forestår nu et grundigt træningsprogram for Karl Mertz' erfarne team af serviceteknikere. Et træningsprogram som skal sikre, at serviceværkstederne

står godt rustet, når eksisterende eller nye Valtra kunder skal have serviceret deres traktorer.