Forberedelserne til årets dyrskue er i fuld gang.

Torsdag den 26. maj begynder de første maskiner at indtage dyrskuepladsen udenfor Roskilde. 150 udstillere og en lang række sideudstillere har booket deres stande på den 54.000 kvadratmeter store maskindudstilling på Roskilde Dyrskue, som åbner portene fredag den 3. juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der har været udsolgt på maskinudstillingen siden starten af februar, og vi glæder os ekstremt meget til at komme rigtigt i gang. De første maskiner ankommer så småt på pladsen, og der bliver løbende bygget stande op, så de sidste forberedelser er i gang, siger Niels Mathiasen, som er udstillingskoordinator på Roskilde Dyrskue.

Med 95.000 gæster er Roskilde Dyrskue blandt landets største, og der er stor tradition for at maskinudstillere viser det allernyeste indenfor deres felt frem.

- Udstillerne kommer år efter år med de nyeste maskiner, og viser dem frem for de besøgende. For udstillerne er det en oplagt mulighed for at møde deres kunder under andre, mere uformelle rammer. Og selvom det er sjældent, at der er direkte salg involveret, så er der mange der kommer, fordi de er nysgerrige på de maskiner, der er med. Det er noget andet at se maskinen i virkeligheden, og møde ham, der forhandler den, siger Niels Mathiasen.

Ud over selve maskinudstillingen, kan man på Roskilde Dyrskue også opleve flere testområder, hvor maskinerne demonstreres i marken.