Der er et hav af ATV-mærker på det danske marked, så hvad er Polaris så for en type?

Polaris er amerikansk producerede ATV-maskiner i høj kvalitet.Polaris har eksisteret siden 1954 og var en af de første producenter af ATV-maskiner. I dag er Polaris verdens førende producent af Off Road Køretøjer? med et bredt sortiment af bla. ATV, UTV og EL-biler. Polaris ved hvad der skal til for at lave hårdføre maskiner til off-road kørsel og levere i dag maskiner til den Amerikanske hær såvel som den Danske, Norske, Svenske og mange andre verden over.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er god økonomi i at købe en Polaris ATV, da de har en rigtig lang levetid.

- Vi kan levere gængse reservedele fra dag til dag og de er lette at skifte. Vores Sportsman 570 EPS og 570 X2 kan indregistreres som traktor eller til gods-befordring. Vi kan klare det hele for kunderne hvis han/hun ønsker det, og det er mange rigtig glade for, siger indehaveren af Midtfjord Agro Casper Larsen.

Han udtaler, at de glæder sig til og komme i gang med at sælge maskinerne og servicere dem, og han tilføjer.

- Alle eksisterende kunder er meget velkommen, vi har allerede modtaget alt special værktøj der skal til og det nødvendige computer udstyr.Det er især Sportsman 570 og Ranger 570, vi glæder os til og skal ud i marken med, siger Casper Larsen.