De to kendte sjællandske traktor- og maskinvirksomheder Bøgely Maskinservice A/S ved Ringsted og Jørlunde Maskinforretning A/S ved Slangerup har ved et samlet indkøb opgraderet deres traktorværksteder med to nye elektroniske dynamometere til traktortest.

Valget faldt på det kompakte Eggers PT170SE dynamometer, - hos begge i trailermonteret, mobil udførelse. De to værksteder kan nu med det moderne udstyr tilbyde deres kunder en hurtig og nøjagtig test af traktorens ydelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligeledes kan dynamometeret med lethed kobles på en af de veludstyrede servicevogne og tages med ud til kunderne, så det er en service, de to værksteder nu også kan tilbyde deres kunder. Der kræves kun en 220V stikkontakt, så er det luftkølede dynamometer klar til traktortest.

Der kan måles traktorer med en effekt op til cirka 400 hestekræfter, og med PC-programmet PowerControl kan dynamometeret i løbet af få minutter udføre en fuldautomatisk test med udskrivning af en detaljeret testrapport i A4-format.

Kristian Kjær Hansen, indehaver af Bøgely Maskinservice A/S, og Michael Lundgren, værkfører hos Jørlunde Maskinforretning A/S, og deres medarbejdere har allerede med stor entusiasme taget de nye dynamometere i brug.

Dynamometerne er leveret af den tyske Eggers-fabriks skandinaviske repræsentant, Skan-Tek ApS.