DLG Feldtage bliver igen i år en udstilling, hvor plantebeskyttelse kommer i højsædet, idet mere end 270 udstillere står klar, når udstillingen åbner den 14. juni 2016 i Mariaburghausen in Haßfurt, nord for Nürnberg.

- Vi er glade for, at mere end 270 virksomheder fra Tyskland og nabolandene har tilmeldt sig som udstillere på DLG-Feldtage, fortæller Andreas Steul, projektleder hos DLG-Feldtage.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Dette afspejler et aktuelt behov for ikke kun at vise nye teknologier inden for plantebeskyttelse, men også for at udveksle ekspertviden på dette område, som hele tiden er under konstant udvikling.

Foruden fremvisning af de nyeste sprøjter og teknologier til planteværnsoptimering, så vises der også 100 forsøgsparceller frem.

Området dækker 20 hektar, og i området vil de besøgende kunne opleve målrettet gødning og miljøvenlig skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse, samt forskellige dyrkningsmetoder.

Forsøgsparcellerne rummer nye sorter og planteværnsmidler brugt i kombination med forskellige teknologier.

Hvert andet år

Arrangementet finder sted hvert andet år på skiftende gårde i Tyskland , og i år vil arrangmentet blive af den 14.-16 juni på godset Mariaburghausen, i Haßfurt, Bayern, et par timer øst for Frankfurt i bil.