Når Kalø lige efter sommerferien den 8. august slår dørene op til studiestart, er det med væsentlig flere elever end man har set tidligere. Udviklingen inden for økologi har taget fart - interessen og efterspørgslen efter økologiske fødevarer er stærkt stigende, supermarkederne er blevet bevidste om hvad forbrugerne vil - og det kræver naturligvis mange flere hænder i den økologiske fødevareproduktion end man tidligere har set. Det smitter af på Kalø økologisk Landbrugsskole hvor man har svært ved at skjule sin begejstring for den enorme stigning i interessen for skolen, både nationalt og internationalt.

- Vi er meget stolte og samtidig bevidste om interessen for vores skole.

Morten Erbs, forstander på økologisk Landbrugsskole

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget stolte og samtidig bevidste om interessen for vores skole. Her på skolen har vi længe været opmærksomme på at forbrugernes øgede krav for økologiske fødevarer ville resultere i flere elever der vil vælge en økologisk uddannelsesretning. Nu ser vi så resultatet - og vi er klar med alt hvad der skal til. Lige fra faglige kompetencer blandt vores personale, fysiske omgivelser - idet hovedparten af vores elever bor på skolen og sidst - men ikke mindst - sparring og vejledning af vores elever, udtaler forstander på Kalø økologisk Landbrugsskole Morten Erbs.