Väderstad kalder TopDown-harven, der fås i arbejdsbredder fra tre til ni meter, for en alsidig og stærk harve. Nu er den svenske virksomhed klar med en ny generation af den velkendte TopDown-harve.

Den nye generation af harver udmærker sig ved at være blevet forstærket i rammen, og så har redskabet fået et nyt hydrauliksystem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser en udvikling i retning af større traktorer og en fortsat stor efterspørgsel efter høj effektivitet i marken. Kapaciteten på den næste generation af TopDown vil overgå alle forventninger, siger Mattias Hovnert, der er salgs- og marketingsdirektør hos Väderstad.

TopDown-harven har fire arbejdszoner, som skulle gøre det muligt at jordbearbejde både i dybden og i overfladen og samtidig planere jorden i én enkelt overkørsel. Väderstad oplyser, at den nye TopDown-harve er forbedret i alle de fire arbejdszoner.

- I den første arbejdszone giver de aggressive TrueCut 470-tallerkener en effektiv gennemskæring og blanding af jorden. I den anden zone giver det opdaterede hydrauliksystem og forstørrede akumulatortanke en intensiv løsning, fordeling og blanding ? uanset forholdene i marken. Takket været et opdateret design og bedre arbejdsvinkler skabes der en optimal nivellering i den tredje zone, mens den nye pakvalse SteelRunner giver store fordele i den fjerde og sidste arbejdszone, siger Mattis Hovnert.

Väderstad oplyser, at den nye generation er i produktion nu. Den nye pakvalse forventes dog først at komme på markedet i første halvdel af 2017.