Lyt til artiklen:

Flotte handyr på jubilæumsskue

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Dansk Limousine Forenings jubilæumsskue og auktion blev en kæmpe succes og kulminationen på måneders frivilligt arbejde, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

100 limousiner og mange hundrede mennesker indtog lørdag den 2. april 2022 hal 1-4 på Landsskuepladsen i Herning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et stort antal frivillige fra foreningen havde sørget for alt - lige fra de praktiske forhold omkring dyrene til teknik og ikke mindst forplejning. Det betød at alle - både udstillere, trækkere, frivillige og publikum fik en fantastisk dag, skriver foreningen.

For både dyr og mennesker

Jubilæumsskuet blev en god oplevelse for de 100 fremmødte limousiner, hvoraf hovedparten (grundet de Corona-aflyste dyrskuer) var på dyrskue for allerførste gang. Dyrene fik vigtig dyrskueerfaring, og mange af dyrene kommer vi helt sikkert til at se igen til sommerens dyrskuer.

Blandt de 39 udstillere var de syv førstegangsudstillere. De nye udstillere fik "blod på tanden" i forhold til at udstille på kommende dyrskuer, mens de mere rutinerede fik støvet dyrskueformen af.

Ungdommen sejrede

Den franske dommer var på hårdt arbejde, for der var mange dyr af meget høj kvalitet. Besætningskonkurrencen - den måske mest prestigefyldte af konkurrencerne - blev velfortjent vundet af Krogen Limousine, som stillede med otte flotte dyr.

Krogen Limousine var repræsenteret af kæresteparret Simon Thaysen Smidt og Michelle Høyer. Flere andre unge udstillere hentede også præmier med hjem, heriblandt Mathias Nymann Olsen, som vandt bedste handyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var god bydelyst på auktionsdyrene. Første dyr i ringen var en ko med kalv ved siden - sættet blev solgt for 31.000,- Derefter fulgte otte tyre, som blev solgt til priser mellem kroner 22.000 og kroner 44.000.

Gennemsnitsprisen for de solgte tyre var kroner 32.500. Alle dyr blev solgt til danske købere.