Som bare 22-årig har Søren Gad købt Bredebro Maskinstation.

Pr. 2. januar 2017 er forretning Bredebro Maskinstation v/ Otto Bossen overdraget til Bredebro Maskinstation A/S, som er ejet af Søren Gad. Margit og Otto fortsætter i virksomheden og bliver i den forbindelse ansat i firmaet Bredebro Maskinstation A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget glad for at overtage Bredebro Maskinstation, som gennem mange år har stået for pålidelighed og god service overfor kunderne. Det er værdier, som vi vil videreføre, og jeg glæder mig til at møde kunderne sammen med Otto Bossen. Jeg vil gerne sige tak til Otto og Margit, for at de vil overdrage deres livsværk til mig, og samtidig blive i virksomheden. På den måde er alle sikret, at virksomheden kommer til at køre på samme gode måde, som den altid har gjort. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med medarbejdere, kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i det nye år, siger Søren Gad.

Otto og Margi Bossen takker af som ejere af Bredebro Maskinstation og roser maskinstationens nye ejer.

- Vi vil gerne takke jer alle for den støtte og tillid i har vist os de sidste 37 år, og vi håber og tror, at denne tillid kan videreføres til Søren.

Søren har stor erfaring med maskinstationsarbejde, og har fra barnsben arbejdet hos sine forældre, Helene og Anders Gad, i virksomheden Gads Maskinstation I/S.