For nyligt blev der afholdt en workshop med det formål at samle og diskutere tilgængelig viden om øko- og frilandsslagtesvins helbred med henblik på at kunne prioritere, hvad der kan og skal gøres for at sikre disse slagtesvins velfærd.

Workshoppen blev arrangeret på baggrund af den meget omdiskuterede undersøgelse, der tidligere på året viste, at sundheden blandt økologiske og frilandsgrise ikke er bedre end hos de konventionelle grise. Dog blev det under workshoppen præciseret, at de økologiske grise ikke får flere anmærkninger på slagteriet end de konventionelle, og at det er nogle andre bemærkninger, de typisk får.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.