For fem år siden skrev jeg en artikel om laboratoriekød og har løbende fulgt markedets udvikling. Derfor tænkte jeg, at det ville være spændende og relevant med en opfølgende artikel om udviklingen, og hvad der kan forventes i løbet af de kommende år.

Sidste år oplevede vi et fald på 20 procent i antallet af slagtninger i Danmark, og i Europa er der lige nu store forandringer i forbrugsmønstrene, når det kommer til kød og plantebaserede fødevarer. Det er en udvikling, som selv jeg er blevet overrasket over er gået så hurtigt.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.