Lyt til artiklen:

Efter indbrud: Fasterholt har med lånt udstyr fået gang i hele produktionen igen

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Produktionschefen, Danny Hansen, hos Fasterholt Maskinfabrik har haft travlt de seneste dage. Mandag morgen blev han ved 5-tiden vækket af en medarbejder, der ringede for at fortælle, at hans svejseapparat var blevet stjålet.

Da Danny Hansen selv nåede frem til de fem produktionshaller, kunne han konstatere, at 14 ud af 15 svejseapparater var stjålet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det pisser mig faktisk lidt af, at folk ikke kan finde ud af, hvad der er dit og mit. De har vidst, hvad de har gået efter, for de har været på samtlige arbejdsstationer i fem haller for at finde svejseapparaterne. Desuden må de have haft en stor varevogn eller lille lastbil eller lignede med, da apparaterne fylder en del og er tunge, siger Danny Hansen, der er fabrikschef til Maskinbladet.

rich-media-2
Danny Hansen er fabrikschef hos Fasterholt Maskinfabrik. Foto: Fasterholt Maskinfabrik

Mandag fik flere medarbejdere en fridag, mens andre blev omplaceret, men allerede tirsdag er produktionen næsten oppe at køre for fuld kraft igen.

- Vi har nogle gode grossister, der har været søde at låne os svejseudstyr, så vi kan holde produktionen i gang og ikke kommer bagefter.

Fabrikschefen fortæller, at politiet blandt andet tog DNA-spor, da de undersøgte produktionshallerne. Og så bliver der i fremtiden endnu mere fokus på, at sikre fabrikken og udstyret.

rich-media-3
Tyvene har været i alle fem produktionshaller for at finde de 14 svejseapparater. Foto: Fasterholt Maskinfabrik

- Vi er lige nu i gang at tage hånd om vores fremtidige sikkerhed, så det ikke sker igen, siger Danny Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover svejseudstyr blev der også stjålet elværktøj og komponenter til vandingsmaskiner. Samlet er der blevet stjålet udstyr for omkring en million kroner.