Lyt til artiklen:

Case IH nomineret til fem Agritechnica-priser

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Den nye Case IH Quadtrac 715, Optum 340 CVXDrive, Puma 260 CVXDrive, Farmall 75C Electric og Axial-Flow 160 serien er alle blevet valgt som nominerede produkter til Farm Machine 2024 prisen på Agritechnica.

Prisen sætter fokus på produkter fra hele branchen, især på dem, som potentielt giver den største produktivitetsstigning for fremtidige ejere. Case IH har en finalist i kategorierne XL, højtydende, mellemstore og kompakte traktorer samt i mejetærsker kategorien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nomineringerne til denne pris på tværs af kategorier og produktserier viser, hvor alsidigt og værdsat Case IH mærket er for landmænd ikke bare i Europa, men verden rundt. Vi er her for at give landmændene redskaberne til at optimere deres drift på alle niveauer, og disse innovative produkter er en del af dette fortsatte engagement, siger Mirco Romagnoli, der er vice president i Case IH & STEYR, Europe i en pressemeddelelse.

Der er i alt udvalgt 35 produkter på tværs af de 12 kategorier, og vinderen bliver offentliggjort den 14. november på Agritechnica i Hannover i Tyskland.

rich-media-2
Quadtrac 715 AFS Connect. Foto: Case IH

De nominerede Case-produkter

  • Quadtrac 715 AFS Connect:
    Case IHs kraftigste traktor nogensinde. Quadtrac 715 med 778hk/572kW (topeffekt) har afgørende fordele, så der kan køres med redskaber ved deres optimale hastighed, hvilket giver højere produktivitet og rettidigt udført arbejde, selv under krævende arbejdsbetingelser.
  • Farmall 75C Electric:
    Farmall 75C Electric er baseret på hundrede års innovation og er den næste model i den legendariske Farmall-serie. Med længere driftstid og ydelse som en dieseldrevet maskine kombineret med automatiserede teknologiske funktioner, der er nemme at bruge, klarer denne støjsvage, komfortable allround-traktor med nul emission flere forskellige opgaver — eksempelvis pleje af vinmarker, vedligeholdelse af flyvepladser eller arbejde på mindre kvægbrug.
  • Axial Flow 160 mejetærskerserie:
    Med automatiserede funktioner opnås der med Axial Flow 160 serien af mejetærskere ensartet høst for alle førere uanset erfaring. Disse mejetærskere er udviklet til at give øget produktivitet, højere førerkomfort og nem betjening, og kornkvaliteten er høj med minimalt fremmed materiale, hvilket maksimerer investeringsafkastet.
  • Optum 340 CVX Drive:
    Med samme gode forhold mellem kraft og vægt som de tidligere modeller yder maskinen op til 340 hk med højere ydelse, produktivitet og effektivitet. For at opnå yderligere alsidighed og kompatibilitet er ISOBUS klasse 3 opgraderet, så certificerede redskaber automatisk styrer specifikke traktorfunktioner.
  • Puma 260 CVX Drive med AFS Connect:
    Et helt nyt kabinedesign med optimal komfort og nem betjening for alle førere, inklusive 8% forøgelse af volumen med mere benplads og øget kabinehøjde. Støjniveauet reduceret til 66 db og 11% større glasareal, som forbedrer udsynet og sikkerheden.
rich-media-4
Puma 260 CVX Drive med AFS Connect. Foto: Case IH
rich-media-5
Axial Flow 160 mejetærskerserie. Foto: Case IH
rich-media-6
Farmall 75C Electric. Foto: Case IH