De grønne kartofelmaskiner fra belgiske AVR, samt de finsk producerede vogne og såbedsharver fra Multiva bliver fra den 1. oktober forhandlet gennem Danish Agros datterselskab, Norwegian Agro Machinery, som er den ny Claas importør i Norge.

Hos AVR udtrykker Tom Lootens man tilfredshed over den indgåede aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har igennem de sidste år har opnået en positiv udvikling i Norge i Lena Maskin A/S, der nu er ejet af Norwegian Agro Machinery. Vi ser Norwegian Agro Machinery som en ny stærk spiller på markedet. Det norske marked er vigtigt for os, og vi har produkterne der størrelsesmæssigt og teknologisk matcher markedets behov.

Vi tilbyder markedets mest fleksible løsninger, og er i den forbindelse overbeviste om, at Norwegian Agro Machinery er i stand til at styrke vores position yderligere. Vi er allerede tæt på mange af de forhandlere, som vores produkter fremover skal sælges igennem, hvilket er en stor fordel. Derudover er der lagt en klar strategi for Norwegians Agro Machinery, som vi støtter op om. For et brand som AVR forventer vi derfor fremgang på markedet med det ny samarbejde, siger han.

Fra CEO i Norwegian Agro Machinery, Jens Skifter, lyder det at AVRs program af kartoffeloptagere supplerer det øvrige produktprogram perfekt.

- Med AVR i porteføljen, får vi en stærk partner, der samtidig matcher Claas-produkterne, som vi også distribuerer. Vi er overbevist om kvalitet og præcision altid har en plads i markedet, og har fuld tillid til, at vi får succes, både i forhold til nye og gamle kunder. I forhold til produktkendskab og service har vi i vores norske organisation medarbejdere, der allerede kender produktet rigtig godt. Ved siden af dette har vi allerede etableret et stærkt netværk af forhandlere når vi den 1. oktober går i gang med samarbejdet, fortæller Jens Skifter.

Finske vogne og såbedsharver

Hos Multiva udtrykker Mikko Mäkimattila tilfredshed over den indgåede aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tidspunktet er ideelt, da vores mangeårige importør har valgt at lukke sine aktiviteter. Vi ser Norwegian Agro Machinery som en ny stærk spiller på det norske marked, som altid har været vigtigt for os. Vi har produkterne der størrelsesmæssigt og teknologisk matcher markedets behov. Vi tilbyder fleksible løsninger på mange områder, og er overbeviste om, at Norwegian Agro Machinery er i stand til at styrke vores position yderligere. Vi kender allerede en stor del af de forhandlere, som Norwegian Agro Machinery skal distribuere deres øvrige produktportefølje igennem, da vi har leveret maskiner til netop disse forhandlere gennem en lang årrække. Vi ved at kursen er sat og strategien lagt for Norwegians Agros vedkommende, og det går fint i tråd med den måde, vi ser tingene på, siger han

CEO i Norwegian Agro Machinery, Jens Skifter, ser ligeledes frem til det nye samarbejde:

- Multivas program af såbedsharver og vogne supplerer det øvrige produktprogram perfekt. Med Multiva i porteføljen, får vi en stærk partner. Vi er overbevist om kvalitet og præcision altid har en plads i markedet, og har fuld tillid til, at vi får succes, både i forhold til nye og gamle kunder. I forhold til produktkendskab og service har vi i vores norske organisation ansat medarbejdere, der allerede kender produktet rigtig godt. Ved siden af dette har vi etableret et stærkt netværk af forhandlere når vi den 1. oktober går i gang med samarbejdet,» slutter Jens Skifter.