Der var flere byger og skyer end solskin, da Case IH Danmark i går torsdag den 8. september var nået til Sjørup lidt syd for Skive i Midtjylland.

Case IH er på vej rundt i landet med en traktordemonstration af forskellige udvalgte modeller i programmet. I alt fem steder holder Case IH demonstration, og i går torsdag var nummer tre i rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til alt held var jorden ved Sjørup Svinefarm en meget sandet af slagsen, for ellers ville det praktisk talt have været umulig at køre, da der både i løbet af natten og formiddagen forud for arrangementet faldt store mængder nedbør i området. Også under selve demonstrationen kom der heftige byger, som konkurrerede mod de røde traktorer og harver fra blandt andet Lemken og Köckerling, som var spændt efter traktorerne.

- Der er kommet meget vand, så vi kan ikke arbejde helt optimalt med vores Lemken-harve. Men trods alt kan vi da køre på marken, fortalte Anders Bruun Rasmussen, fra JF-Stoll, der indtil 31. september har importen af produkter fra Lemken. Derefter fortsætter Lemken i et nyt selskab, Lemken Skandinavien med Anders Bruun Rasmussen i spidsen.

Mikael Nielsen fra Köckerling var også til stede for at tilse arbejdet med den store Vector-stubharve, der var spændt efter en Case IH Magnum.

- Det er svært at vise det rigtige billede harvens arbejde, når jorden er som den er på grund af regnen. Men vejret er vi jo desværre ikke herre over, erkender Mikael Nielsen.

Håber på 2.000 gæster

Paradoksalt nok gav det dårlige vejr masser af gæster - og især i pølsevognen i teltet, når skyerne besluttede sig for at lukke op for slusen med jævne mellemrum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved vores første arrangement ved Egeskov den 2. september var det rigtig godt vejr - lige vejr til at høste, og derfor var der kun omkring 150 gæster ved vores demonstration der. Men det er klart, at med en høst som i år, så er det bare med at komme i marken, når solen skinner, fortæller Niels Petersen, produktspecialist hos Case IH.

- Vores sidste demonstration i Nordjylland havde langt flere gæster, og i dag, hvor regnen truer er vores demonstration også særdeles velbesøgt, så det er helt sikkert en succes. Sammenlagt håber vi på op mod 2.000 gæster, og det tror jeg vi når, vurderer Niels Petersen, der sammen med en række kollegaer tager med karavanen rundt i landet.

I næste uge går turen til Egtved, og ugen efter igen slutter Case IH's demotour af onsdag den 21. ved Vallø Stift på Sjælland.